ερωτικές ιστορίες & ιστορίες σεξ

Ερωτικές ιστορίες είναι αφηγήσεις ερωτικού περιεχομένου. Οι ιστορίες αυτές συχνά μπορεί να θεωρούνται τολμηρές ή πρόστυχες. Ανάλογα με το που δημοσιεύονται, οι αφηγήσεις αυτές έχουν και διαφορετικό χαρακτήρα. Δηλαδή, μερικές μπορεί να έχουν κουβέντες που θεωρούνται «βρόμικες» ενώ άλλες ιστορίες μπορεί να έχουν μια καθαρά ρομαντική προσέγγιση. Όπως και να έχει, οι ερωτικές ιστορίες είναι αρκετά περιζήτητες, είτε γίνεται λόγος για το διαδίκτυο, είτε για περιοδικά η ακόμα και για ολόκληρα βιβλία που εμπεριέχουν μια ερωτική αφήγηση/ιστορία. Οι πρώτες ελληνικές ερωτικές ιστορίες μπορούν να βρεθούν από τις αρχαίες εποχές. Μπορούμε μάλιστα να πούμε πως οι αρχαίοι Έλληνες είχαν μια ιδιαίτερη  τάση στο να κάνουν τέτοιες αφηγήσεις. Σήμερα ερωτικές ιστορίες μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο, σε περιοδικά, σε βιβλία, σε ένθετα καθώς επίσης και σε οποιασδήποτε μορφής media. Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε πως συχνά οι ιστορίες αυτές είναι γεμάτες από λεπτομερείς αφηγήσεις σεξ.

istoria me tin jovana ανελέητο σεξ
Η Τζοβάνα μας λέει μια απίστευτη ερωτική ιστορία! Ανελέητο σεξ με την τζοβάνα

 

Μερικές κατηγορίες ειναι

  • Ερωτικές ιστορίες straight
  • Ερωτικές ιστορίες με ομοφυλόφιλους
  • Ερωτικές ιστορίες με όργια
  • Διάφορες ερωτικές ιστορίες

Ερωτικές ιστορίες... Μύθος ή αλήθεια...?

Οι ερωτικές ιστορίες είναι ένα φαινόμενο που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις την σημερινή εποχή στο διαδίκτυο και πιθανόν να προβληματίζει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων όλων των ηλικιών! Λόγω της ελεύθερης και εύκολης πρόσβασης στο διαδίκτυο μπορεί πλέον ο καθένας να γράφει με μεγάλη ευκολία τις δικές του erwtikes istories και εμπειρίες. Ωστόσο αρκετοί από εμάς προβληματίζονται με το κατά πόσο είναι πραγματικές όλες αυτές οι ερωτικές ιστορίες που γράφονται. Και η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες από αυτές τις erotikes istories είναι όντως αληθινές. Υπάρχουν  ερωτικές ιστορίες για όλα τα γούστα! Ερωτικές ιστορίες  που αφορούν άτομα του ιδίου φύλου, αιμομικτικές ερωτικές ιστορίες, αμφισεξουαλικές erwtikes istories, ιστορίες που αφορούν την ανταλλαγή συντρόφων κτλ.
Ξεκινώντας η άποψη μου ότι οι ερωτικές ιστορίες είναι πραγματικές βασίζεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς που γράφουν τις ερωτικές ιστορίες θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους υπόλοιπους. Είτε για να ακούσουν τις απόψεις τους γι'αυτές είτε για να ζητήσουν συμβουλές στο πως θα χειριστούν παρόμοιες καταστάσεις. Όλων των ειδών  οι ερωτικές ιστορίες είτε απογοήτευσης είτε θυμού είτε πιο περίπλοκες καταστάσεις μπορούν να βοηθήσουν τους αναγνώστες καθώς μπορούν να ταυτιστούν με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Αυτή η βοήθεια έχει συνήθως συμβουλευτικό χαρακτήρα για το πως να λυθούν παρόμοιες καταστάσεις. Επιπλέον οι ερωτικές ιστορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως οδηγοί σε κάποιους που πιθανόν να μην έχουν την εμπειρία που χρειάζεται. Εκτός όμως του συμβουλευτικού χαρακτήρα μπορεί οι ερωτικές ιστορίες να έχουν και απλά ψυχαγωγικό χαρακτήρα με την έννοια ότι ο καθένας θα γράφει τις erwtikes istories που έχει και από την άλλη οι αναγνώστες να διαβάζουν τις ερωτικές ιστορίες καθαρά και μόνο για δική τους ψυχαγωγία!
Οι ερωτικές ιστορίες από την άλλη πλευρά δεν είναι ιστορίες τύπου "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" δηλαδή ρομαντικές ιστορίες. Πολλές από αυτές τις ερωτικές ιστορίες είναι hardcore που έχουν ως μόνο σκοπό να δείξουν τις επιδόσεις του καθενός που τις γράφει. Επιπλέον πολλές από   τις ερωτικές ιστορίες είναι ψευδείς γιατί κάποιοι επωφελούνται λόγω της ανωνυμίας που προσφέρει το διαδίκτυο και περιγράφουν ανύπαρκτες καταστάσεις για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.
Βέβαια λόγω της ύπαρξης πλήρους ελευθερίας στις ερωτικές ιστορίες χρησιμοποιείται απρεπή γλώσσα, συνήθως περιγράφεται η σκηνή λεπτομερώς με αποτέλεσμα κάποιες φορές να σοκάρει και να προκαλεί!
Κλείνοντας μπορούμε να πούμε ότι οι ερωτικές ιστορίες είναι πολύ ενδιαφέρουσες και πολλοί από αυτούς  θέλουν να μοιραστούν τις δικές τους εροτικέσ ιστοριες με τους άλλους και γιατί όχι, μέσω αυτού να γνωριστούν με άλλα άτομα και στη συνέχεια να μπορούν να διηγηθούν και καινούριες ερωτικές ιστορίες!