ελληνικές τσόντες

 

Το ελληνικό πορνό και οι ελληνικές τσόντες ξαναρίχνονται στη μάχη με την ταινία «Η εκδίκηση της παρθένας στα μπουζούκια». Ο σκηνοθέτης και παραγωγός αυτής της ελληνικής τσόντας Δημήτρης Σειρηνάκης μας μιλάει για την ίδια την τσόντα.


Το κόστος της ελληνικής τσόντας
Το συνολικό κόστος παραγωγής αυτής της ελληνικής τσόντας πήγε στα 130.000ευρώ. Επειδή ήθελα να είμαι τίμιος πλήρωνα με την σκηνή. Η σκηνή ξεκινάει για κάθε ηθοποιό από 500ευρώ και μπορεί να φτάσει ανάλογα με την γυναίκα και το είδος. Η παρτούζα και το κάθε τι παραπάνω είναι 100 ευρώ. Σε αυτή την τσόντα, μια από της ξένες πορνοστάρ μου έκανε και προσφορά, μου είπε ότι αν την έβαζα σε περισσότερες σκηνές θα μου έκανε δώρο ένα λεσβιακό.


Το κάστινγκ της ελληνικής τσόντας
«Κατά βάση πορεύτηκα μέσω γνωριμιών. Ο Κώστας ο Βαρβάτος π.χ. είναι συμμαθητής μου. Με τους άντρες τα πράγματα ήταν εύκολα, επειδή όλοι την ελληνική νοοτροπία ότι μπορούμε να πηδήξουμε ότι κινείται. Μαζεύτηκαν δεκαπέντε αλλά με το που χαμήλωσαν τα φώτα, έπεσαν όλα κάτω. Στο τέλος από τους δεκαπέντε έμειναν μόνο δύο σε αυτή την ελληνική τσόντα».

 

ellhnida 1 ellhnikh tsonta tsonta 3

Πολλοί θα ήθελαν να την δουν να πρωταγωνιστεί σε μια ελληνική τσόντα  

Τι θα λέγατε για μία τσόντα με αυτή Μια ελληνική τσόντα με ξένες ηθοποιούς

 

Οι ελληνικές τσόντες είναι ταινίες ερωτικού περιεχομένου που πρωταγωνιστούν έλληνες ηθοποιοί και οι ελληνικές τσόντες είναι ελληνικές παραγωγές, με έλληνες σκηνοθέτες σεναριογράφους κτλ.Ωστόσο στις ellinkes tsontes γίνεται να πρωταγωνιστούν και ξένοι ηθοποιοί και να γυρίζονατι στο εξωτερικό,δεν τους δεσμεύει τίποτα να γυρίσουν ελληνικές τσόντες στιν Ελλάδα.Θεωρούνται από πολλούς αθλιές ταινίες που προσβάλλουν τον άνθρωπο,ανάλογα με το σενάριο κάθε φορά.Πολλέςφορές οι ελληνικές τσόντες δεν είναι βασισμένες σε κάποιο σενάριο αλλά στον αυτοσχεδιασμό και στον αυθορμητισμό των ηθοποιών την στιγμή που γυρίζεται η ταινία.Δεν ξέρω ποιά μεθοδος από τις δύο είναι καλύτερη...αλλά σίγουρα σε μία πορνογραφική ταινιία όπως οι ελληνικές τσόντες υπάρχουν άπειρες στιγμές αυθορμητισμού και αυτοσχεδιασμού.Σε αυτές τις ταινίες οι ηθοποιοί ζουν πραγματικά τους ρόλους τους στις ελληνικές τσόντες!!!
Για διάφορους λόγους μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μία elliniki tsonta.Σε κάποιους απλά τους αρέσει,όπως για παράδειγμα σε κάποιον μπορεί να αρέσουν οι κωμωδίες σε άλλους αρέσουν οι ελληνικές τσόντες,ίσως τους αρέσει να φαντάζονται πως βρίσκονται στην θέση των πρωταγωνιστών που παίζουν στις ελληνικές τσόντες.Σε άλλες περιπτώσεις τις παρακολουθούν ττις ellinikes tsontes για να πάρουν ιδέες και να δοκιμάσουν με τους  συντρόφους τους καινούρια πράγματα πάνω σε αυτό τον τομέα και ίσως αυτό αναζωογονεί την σχέση τους,αρα πιθανόν να βοηθάνε και στις σχέσεις μεταξύ των ζευγαριών οι ελληνικές τσόντες.Άλλες φορές μαζεύονται παρέες σε κάποιο σπίτι για να γελάσουν για να δουν ελληνικές τσόντες.
Εγώ δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά των ταινιών αυτών όπως οι ελληνικές τσόντες.Σίγουρα δεν θα γινόμουν ποτέ φανατική οπαδός των ellinikwn tsontwn αλλά μόνο για περιέργεια ή με παρέα έτσι για να σχολιάσουμε και να γελάσουμε!!!Άλλωστε δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος έλληνας που να μην έχει δει ποτέ του ελληνικές τσόντες.Πριν κάποια χρόνια ήταν ταινίες που απαγοπεύοταν να παιζουν στον κινηματογράφο και πλέον τις δείχνει η τηλεόραση και μπορείς να ενοικιάσεις από video club ακόμα και να αγοράσεις τέτοιες ταινίες όπως οι ελληνικές τσόντες και να τις βλέπεις σπίτι σου οποιαδήποτε στιγμή θέλεις.
Yπάρχουν πολλών ειδών ελληνικές τσόντες,ακόμα και για τα πιο περίεργα γούστα.ελληνικές τσόντες με ξύλο,βιασμούς κτλ. πολλά τέτοια τρελά σενάρια...Ελληνικές τσόντες που συμμετέχουν πάνω από δύο άτομα,άλλες φορές παίζουν άτομα του ίδιου φύλλου.Πολλές ελληνικές τσόντες γυρίζονται στην εξοχή,σε ξενοδοχεία πανάκριβα,σε φτηνά ξενοδοχεία και σε διάφορους χώρους που μπορεί να πηγαίνουμε καθημερινά μανάβικα,μπακάλικα,χασάπικα,δημόσια γραφεία,εμπορικά μαγαζιά κτλ.Ένας Έλληνας πρωταγωνιστής σε ελληνικές τσόντες είναι ο Γκουζγκούνης,που κατάγεται από την Λάρισα,και είναι πολύ γνωστός στο ελλήνικο κοινό για το έργο του και τις επιδόσεις του.Έχουν μείνει πολλές ατάκες του που τις χρησιμοποιούν για πλάκα οι νέοι μεταύ τους.Αν σκεφτούμε λοιπόν πως ο μεγαλύτερος Έλληνας star που πρωταγωνιστεί σε ελληνικές τσόντες είναι απο την Λάρισα η περιοχή αυτή πρέπει να είναι πολύ hot περιοχή και να έχει πολλά κρυφά ταλέντα για να πρωταγωνιστούν σε ελληνικές τσόντες εκτός από τον Γκουζγκούνη.Υπάρχουν πάντως στην αγορά και στο internet που μπορείτε να κατεβάσετε μεγάλη ποικιλία στις ελληνικές τσόντες που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα!Κάποιες ελληνικές τσόντες που σας προτείνουμε εμείς είναι:
ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ ΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΧ - μία από τις καλύτερες ελληνικές τσόντες
Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΜΠΑΝΑΝΟΙ - μία ελληνικά τσόντα που άφησε εποχή
Ο ΖΟΡΟ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ - ελληνικη τσόντα με ιδιαίτερο σενάριο
ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΠΕΗ - ελληνική τσόντα με ξένους πρωταγωνιστές
Οι ελληνικές τσόντες είναι πολύ καλύτερες από τις άλλες,Διαφέρουν στην ποιότητα και σε πολλά άλλα,δείχνουν την αλήθεια γυμνή έτσι όπως είναι..έτσι όπως όλοι μας ζούμε αυτές τις στίγμες.Οι elinikes tsontes είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τις υπόλοιπες.Προτιμήστε τις ελληνικές τσόντες λοιπόν!!!

Μια λίστα απο άλλες ελληνικές τσόντες:

1 Μια Ελληνίδα στο κρεβάτι

2 Η τίμια γυναίκα του Γιατρού

3 Οι σεξοπεριπέτειες μιας Ελληνίδας νοικοκυράς

4.Παράνομα ζευγάρια

5 Η εκδίκηση της παρθένας στα μπουζούκια

6 Καυτές Μπαλαρίνες

7 Οι Σκύλες

8 Στην Αθήνα σήμερα όλες τον παίρνουν φανερα

9 Πάθος και ηδονή

10 Καυτό Σέξ στην άμμο

11 Πορνείο Ανδρών

12 Επιθυμία από πίσω

13 Η κρυφή κάμερα ξαναχτυπά

14 Έρωτας στο γραφείο

15 Η κυρία και ο ταύρος

16 Τα Μοντέλα της Ηδονής

17 Κάνε με δική σου

18 Καμάκι στην Παραλία

19 Διακοπές και πάρτυ με ούζα

20 Το κάνω και με δύο

21 Διακοπές στον Σαρωνικό

22 Διεστραμμένες για όλα τα γούστα

23 Στην Ελλάδα σπάει καρύδια

24 Και από μπρος και από πίσω

25 Η πρώτη μου παρτούζα

26 Βρώμικη παρέα

27 Το ψωνιστήρι της Ομόνοιας

28 Οθωμανική Δυναστεία (Αμαρτία)

29 Το ακρογιάλι του έρωτα

30 Ανώμαλα Θηλυκά

31 Οι Νονοί της Νύχτας

32 Καυτό καλοκαίρι

33 Διακοπές στην Χαλκιδική

34 Λυδία η ιέρεια του έρωτα

35 Ήταν κάποτε παρθένα

36 Η Φιλήδονη

37 Οι καμπαρετζούδες

38 Πηδάτε γιατί χανόμαστε

39 Ο Νταβατζής της Ομόνοιας

40 Φλογερές Ελληνίδες

41 Στη Γλυφάδα ένα κρεβάτι για πέντε

42 Ποιός θα πηδήξει την γοργόνα

43 Μια Παρθένα Για Όλους

44 Ξεσκίστε με

45 Οι Βλάχοι επιμένουν Ελληνικά

46 Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

47 Μάγκες και πόρνες

48 Το Ρετιρέ της καβάλας

49 Βάλε την διπλή ταρίφα

50 Τον ήθελε πολύ όλο και πιο μέσα

51 Η ιστορία της τρύπας

52 Από πίσω και πιο μαλακά

53 Το Χαρέμι του Πασσά

54 Αληθινή Ηδονή

55 Και η πρώτη Δασκάλα

56 Ε... για Λέσα όλα Μέσα

57 Ελληνίδες σε Δράση

58 Οι Πάνκς τα κάνουν όλα

59 Πάρτα όλα Μωρό μου

60 Μανωλιός ο Μπήχτης

61 Η Κυρία και ο Μούτσος

62 Σκύψε Ευλογημένη

63 Το μικρόφωνο της Αλίκης

64 Τι σου κάνω Μάνα μου

65 Το Παλαμάρι του Βαρκάρη

66 Εραστές του Αιγαίου

67 Ο Κύριος Καθηγητής

68 Ο Ηδονοβλεψίας

 

Η παρτούζα στο μπουζουξίδικο
Νομίζω πως όλοι έχουν φαντασιωθεί να δώσουν πίπα σε μία τραγουδίστρια. Στο εξωτερικό τρελάθηκαν με την σκηνή από αυτή την τσόντα. Δεν πρόκειται απλά για μια οποιαδήποτε ελληνική ερωτική ταινία, είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές τσόντες!d